top of page
Yoga Practice

FAQ

Waar kan ik het volledige programma vinden?

Klik hier om het volledige programma van de opleiding te raadplegen.

Kan ik de campus bezoeken?

Op de campus van het UZGent verwelkomen we zowel patiënten als studenten, onderzoekers en cursisten. We vragen u dan ook om geen gebouwen te betreden waarin geen lessen doorgaan.

Ik heb reeds de Parkinsonopleiding bij PZV gevolgd en ben enkel geïnteresseerd in de uitbreiding rond de ziekte van Parkinson. Kan ik enkel de uitbreiding volgen?

Ik wil 1 module volgen. Is dat mogelijk?

De inschrijvingen gebeuren bij het begin van elk academiejaar. Je kan pas inschrijven voor het 2e jaar IPNR als je het 1e jaar succesvol hebt afgerond.

 

Indien u reeds de Parkinsonopleiding bij PZV gevolgd heeft, kan u in jaar 1 een vrijstelling krijgen voor de generieke lesinhouden waarvoor u reeds in de parkinsonopleiding een getuigschrift behaalde.

Inschrijven voor 1 module is vanaf AJ 2022-2023 niet meer mogelijk.

Inschrijven voor een vak (bv in kader van uitbreiding reeds gevolgde Parkinsonopleiding) is enkel mogelijk via een creditsysteem.

Sinds academiejaar 2022-2023 is het niet meer mogelijk om binnen de postgraduaatopleidingen in te schrijven voor 1 module.

Inschrijven gebeurt enkel nog per academiejaar.

Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld?

Alle informatie met betrekking tot de inschrijving en het inschrijvingsgeld kan u vinden op de homepage of op volgend document.

Welk type diploma zal ik ontvangen?

Cursisten die alle vakken én het eindwerk succesvol afgelegd hebben, ontvangen een officieel erkend diploma ‘Interdisciplinaire Postgraduaatopleiding Neurorevalidatie’, met stempel van de Universiteit Gent en handtekening van de rector.

​​

Programma Neurorevalidatie

Module 1: Niet-aangeboren hersenletsels

Module 2: Ziekte van Parkinson en verwante aandoeningen

Module 3: Cognitief-degeneratieve aandoeningen

Module 4: MS, CP en andere neuromusculaire aandoeningen

bottom of page