top of page
Yoga Practice

FAQ

Waar kan ik het volledige programma vinden?

Het programma is momenteel in opmaak. We zullen de programma's jaar per jaar posten in het tabblad Programma

Kan ik de campus bezoeken?

Op de campus van het UZGent verwelkomen we zowel patiënten als studenten, onderzoekers en cursisten. We vragen u dan ook de covid-maatregelen correct te respecteren en geen gebouwen te betreden waarin geen lessen doorgaan.

Ik heb reeds de Parkinsonopleiding bij PZV gevolgd en ben enkel geïnteresseerd in de uitbreiding rond de ziekte van Parkinson. Kan ik enkel de uitbreiding volgen?

Ik wil 1 module volgen. Is dat mogelijk?

Inschrijven kan op 3 manieren:

1/ Creditsysteem: U schrijft in voor 1 of meerdere vakken binnen de module 'Parkinson en verwante aandoeningen'  en dit onder de vorm van een creditsysteem.

2/ U schrijft in voor 1 jaar. Na 1 jaar schrijft u niet in voor een tweede jaar. U kan daarbij vrijstelling krijgen voor de inhouden waarvoor u reeds in de parkinsonopleiding een getuigschrift behaalde.

3/ U volgt de volledige opleiding (2 jaren) en schrijft bij elk begin van het academiejaar in voor een volledig jaar. Indien u reeds de Parkinsonopleiding bij PZV gevolgd heeft, kan u in jaar 1 een vrijstelling krijgen voor de inhouden waarvoor u reeds in de parkinsonopleiding een getuigschrift behaalde.

U kan zich inschrijven voor 1 module onder de vorm van een creditdoelcontract. Bij het succesvol slagen op de vakken die je via het creditdoelcontract hebt opgenomen ontvang je geen diploma noch getuigschrift, wel een creditbewijs via e-mail.

Om inhoudelijke redenen raden we de cursisten aan om zich in te schrijven op basis van een jaarsysteem.

Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld?

Alle informatie met betrekking tot de inschrijving en het inschrijvingsgeld kan u vinden op de homepage of op volgend document.

Welk type diploma zal ik ontvangen?

Cursisten die alle vakken én het eindwerk succesvol afgelegd hebben, ontvangen een officieel erkend diploma ‘Interdisciplinaire Postgraduaatopleiding Neurorevalidatie’, met stempel van de Universiteit Gent en handtekening van de rector.

​​

Programma Neurorevalidatie (in opmaak)

Module 1: Niet-aangeboren hersenletsels

Module 2: Ziekte van Parkinson en verwante aandoeningen

Module 3: Cognitief-degeneratieve aandoeningen

Module 4: MS, CP en andere neuromusculaire aandoeningen

bottom of page